search instagram arrow-down

Voer je e-mailadres in om Rik & Charlie te volgen. Je krijgt een mailtje als wij een nieuw bericht of filmpje plaatsen.

Al helemaal bij?

Volg ons op Instagram

Op dit moment ziet New York er heel anders uit... Gelukkig hebben we de beelden (uit 2018) nog! #vlog #linkinbio #travel #newyork
Throwback Sunday! De nieuwe NY video is af. Gratis, gratis, gratis, eten, eten, eten, dat is wat de klok slaat in video 54! #linkinbio #rikandcharlie #newyork #throwback
Sun’s out video out! Oude tijden herleven met een nieuwe video! #linkinbio #rikandcharlie #ny
Hello FRIEND, Better Days, the non-profit organization I work with on Lesvos, has started a new fundraising campaign to support the most vulnerable children of Moria refugee camp. If you are following international ​news​, you are probably aware of the recent tragic sequence of events that has targeted both the refugee community and humanitarian workers. Our team categorically condemns the outbreak of violence currently happening on Lesvos and will continue to call for humanity. In the past two months, we have supported over 1000 unaccompanied and separated children (UASC) on Lesvos by providing emergency aid packs, supporting access to safe shelter and basic medical service, and providing legal support for their family reunification claims. Most of these children have lost or been separated from their relatives and are dangerously exposed to human trafficking, drug abuse, violent attacks, and sexual abuse. We believe that by providing them with safe spaces, education, psychosocial and resilience support, and love, we are returning a sense of normalcy into their lives that will assist them in becoming empowered children able to integrate into their host communities. Today, we call on our friends and supporters over the years to stand by our side as we support this most vulnerable population. Your generosity enables us to continue our work in Greece, and together we can help change the course of the future for these children. Please read about our program and the emergency situation on Lesvos here: https://www.globalgiving.org/projects/emergency-support-refugee-minors-lesvos/​. For further information about the project and other ways to contribute to our work, please do not hesitate to contact me. Thankfully, the Global Giving platform will double all single donations received by Better Days on the ​18th of March and any ​monthly recurring contributions​. Every small donation helps us get closer to our goal, and every donation can be big if we all work together! Our work wouldn’t be possible without your support! The Better Days team thanks you. Together we will continue to make this world a better place.

Like ons op Facebook

Hier vind je ons ook:

Follow Rik & Charlie on WordPress.com

Welkom in het Hai Haïti Café!

Lieve familie, vrienden, vage kennissen en veelbelovende nieuwe contacten (kies zelf een titel), graag nodigen wij JOU uit in het nieuwste café van Leiden, het Hai Haïti Café!

Wat? Heeft Leiden een nieuw café?

Jazeker! Het Hai Haïti café is op 28, 29 én 30 oktober geopend op ons huidige adres: Rijnoever 63, Leiden. Onderstaand rooster bevat het programma, wat zoals je ziet hoofdzakelijk bestaat uit eten en gezelligheid. Je bent bij deze uitgenodigd voor een onderdeel (of een onbeperkt aantal onderdelen) naar keuze. Laat via Facebook weten of je komt! Mocht je al weten op welke dag / welk tijdstip je langs wilt komen, mail naar haihaiti2017@gmail.com en we verzekeren je van een plek.

Waarom deze gekkigheid?

Wij, Rik en Charlotte, gaan per 1 november ons huis uit, om rond half november voor een jaar te vertrekken naar Haïti. Wij gaan aan de slag op kinderdorp Bon Repos voor stichting Hart voor Haïti, onder de noemer Hai Haïti. Volg ons via www.haihaiti.com, Facebook en Instagram.

Waarom zou ik komen?

Dit is dé kans om elkaar in een ontspannen setting te ontmoeten. Tevens lichten wij onze plannen graag aan jou toe onder het genot van een koud biertje, goed glas wijn, gin & tonic of whisky (onze drankvoorraad moet op).

Oké, ik ben overtuigd. Wanneer is dat feestje?

Vrijdag 28-10

16.00 | Openings borrel

19.00 | Patat/snacks/salade, doe maar open want het weekend staat voor de deur

Zaterdag 29-10    

10.00 | Tosti’s en gebakken eieren, lekker uitbrakken.

13.00 | Lunch met soep en Riks sexy sweedse broodjes

18.00 | Pannenkoeken en karaoke, niks aan toe te voegen.

20.00 | Borrel & dansjes (nu we de Sonos nog hebben)

Zondag 30-10   

15.00 | Bye Tea met Charlotte’s eigen bake off: de amazing appel pie vs. precious pumpkin

16.00 | Bij genoeg aanmeldingen: gratis ice-man training in de Rijn. (Neem je zwembroek mee, je wordt niet thuisgebracht)

18.00 | American party, trek je koelkast open, mik het in het een tas en schuif aan!

20.00 | Sing out (neem je eigen opwekkingsbundel en panfluit mee)

Kan ik jullie nog ergens sponsoren?

Leuk dat je het vraagt. Voor ons werk in Haïti krijgen we niet betaald, maar we maken wel een hoop kosten. Voor onderdak, eten en verzekeringen, enzovoort. Vind je het leuk om onderdeel te worden van ons verhaal en kun je (eenmalig of maandelijks voor 1 jaar) iets missen? Wij zijn blij met iedere euro! In het café liggen sponsorbriefjes die je in kunt vullen. Je kunt je bijdrage ook leveren via haihaiti.com/doneren. Kun je geen cent missen? Bid dan voor ons. Dat is namelijk goud waard.

This entry was posted in Blog. Tagged .

3 comments on “Hai Haiti Café

 1. Machteld schreef:

  Hi charlotte en rik,
  Super tof!! Mooi dat jullie je talenten in gaan zetten. Jullie hebben veel te brengen, en waarschijnlijk komen jullie nog rijker terug! Heb het goed!

  Like

 2. maartje69 schreef:

  Wat dapper dat jullie deze stap gaan zetten.
  Wij volgen al langer het werk van Johan in het kinderdorp. Ik ben erg blij dat jullie een nieuwe inbreng gaan geven zodat het werk ondersteunt wordt .
  Heel veel succes en God zegen voor jullie.

  Like

 3. Dave de jong schreef:

  ✨Rik jonge fantastisch. jij met je vrouwtje en alles achter laten. om in zoon arm land te gaan werken en helpen om een verschil te maken. En dat kinderen een betere toekomst tegemoet gaan
  Petje af voor jullie beide 😊👍✨

  Groetjes mr Berlin 😘

  Like

Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: