search instagram arrow-down

Voer je e-mailadres in om Rik & Charlie te volgen. Je krijgt een mailtje als wij een nieuw bericht of filmpje plaatsen.

Al helemaal bij?

Volg ons op Instagram

Op dit moment ziet New York er heel anders uit... Gelukkig hebben we de beelden (uit 2018) nog! #vlog #linkinbio #travel #newyork
Throwback Sunday! De nieuwe NY video is af. Gratis, gratis, gratis, eten, eten, eten, dat is wat de klok slaat in video 54! #linkinbio #rikandcharlie #newyork #throwback
Sun’s out video out! Oude tijden herleven met een nieuwe video! #linkinbio #rikandcharlie #ny
Hello FRIEND, Better Days, the non-profit organization I work with on Lesvos, has started a new fundraising campaign to support the most vulnerable children of Moria refugee camp. If you are following international ​news​, you are probably aware of the recent tragic sequence of events that has targeted both the refugee community and humanitarian workers. Our team categorically condemns the outbreak of violence currently happening on Lesvos and will continue to call for humanity. In the past two months, we have supported over 1000 unaccompanied and separated children (UASC) on Lesvos by providing emergency aid packs, supporting access to safe shelter and basic medical service, and providing legal support for their family reunification claims. Most of these children have lost or been separated from their relatives and are dangerously exposed to human trafficking, drug abuse, violent attacks, and sexual abuse. We believe that by providing them with safe spaces, education, psychosocial and resilience support, and love, we are returning a sense of normalcy into their lives that will assist them in becoming empowered children able to integrate into their host communities. Today, we call on our friends and supporters over the years to stand by our side as we support this most vulnerable population. Your generosity enables us to continue our work in Greece, and together we can help change the course of the future for these children. Please read about our program and the emergency situation on Lesvos here: https://www.globalgiving.org/projects/emergency-support-refugee-minors-lesvos/​. For further information about the project and other ways to contribute to our work, please do not hesitate to contact me. Thankfully, the Global Giving platform will double all single donations received by Better Days on the ​18th of March and any ​monthly recurring contributions​. Every small donation helps us get closer to our goal, and every donation can be big if we all work together! Our work wouldn’t be possible without your support! The Better Days team thanks you. Together we will continue to make this world a better place.

Like ons op Facebook

Hier vind je ons ook:

Follow Rik & Charlie on WordPress.com

Hai Haiti moet deze week maar liefst twee keer naar het ziekenhuis. Van alle pillen en spuiten die Charlotte mee naar huis krijgt, gaat ze spontaan scheel kijken.

Rik en Charlotte zeggen ‘Hai’ tegen Haiti! Ze wonen 1 jaar lang op het armste land van het westelijk halfrond en werken in het kinderdorp van Hart voor Haïti. Abonneer op ons YouTube-kanaal en mis geen video! Check ook Facebook voor coole updates en Instagram voor kekke plaatjes!

This entry was posted in Video's.

7 comments on “[VLOG 14] Spuiten en slikken

 1. Arine van Rijn schreef:

  Lieve Lotte,

  Heel veel sterkte en beterschap met je rug! We denken aan je (jullie) 😘

  Like

  1. haihaiti schreef:

   Dank, de lieve en bemoedigende berichtjes uit Nederland voelen goed!!

   Like

 2. rekconsult schreef:

  Hoi Ettje, Oh, is er een werkgroep? Ik hoef het dan verder niet te weten hoor. Groetjes, Riet

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  >

  Like

  1. haihaiti schreef:

   Hallo Riet, de werkgroep is helaas niet door gegaan. De plaatselijke tap tap had een lekke band en er was een palmboom op de weg gevallen. Toch bedankt voor je reactie.. Groeten, Ettje..

   Like

 3. ditta van der meij schreef:

  die aandoening lijkt ook ons een ramp. Zeker op die plek in Haiti. We wensen jullie kracht en moed.
  ook voor de ouders thuis.
  groeten familie S van der Meij

  Like

  1. haihaiti schreef:

   Zo leuk dat jullie zo mee leven 🙂 Een dikke hug voor iedereen op de kanaalstraat!

   Like

Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: