search instagram arrow-down

Voer je e-mailadres in om Rik & Charlie te volgen. Je krijgt een mailtje als wij een nieuw bericht of filmpje plaatsen.

Al helemaal bij?

Volg ons op Instagram

Geen afbeeldingen van Instagram gevonden.

Like ons op Facebook

Hier vind je ons ook:

Follow Rik & Charlie on WordPress.com

Niets nieuws onder de zon? Dat is in een kinderdorp als Bon Repos niet mogelijk. Daarom geven we je in deze allereerste ‘Iets nieuws onder de zon’ een nieuwsupdate. Ook gewoon omdat het niet meer in de vlog van deze week paste. 

  • Johan is in zijn kerstvakantie op Sint Maarten opgenomen in het ziekenhuis en overgevlogen naar de Dominicaanse Republiek. Hier heeft hij een openhartoperatie ondergaan. De operatie van Johan is, na enige complicaties, toch geslaagd. In de eerste dagen was hij nog wat verward, maar afgelopen donderdag is zijn situatie met 75% verbeterd ten opzichte van eerdere dagen. Het revalideren zal nog lange tijd in beslag nemen, maar de eerste stappen zijn gemaakt. De kinderen bidden elke ochtend om 6 uur in een grote kring voor een spoedig herstel.
  • Charlotte maakt ook kleine stapjes voorwaarts (wat er met haar aan de hand is zie je in vlog 14), de grote uitdaging is om te blijven liggen en niet te veel te forceren als de medicatie werkt. Soms is het erg frustrerend om te moeten liggen en rusten terwijl er veel werk is.
  • Bon Repos is verder rustig. De scholen lopen weer goed en iedereen doet in rustig tempo zijn of haar werk. Er zijn wel veel problemen met lekkages en lekkende waterleidingen. Maandag komt er als het goed is hulp.
  • Bij het ongeluk waarover we spraken in vlog 13, is jonge vrouw overleden. Dat is erg heftig en verdrietig. De chauffeur is door de advocaat van het dorp (een jongeman die hier op Bon Repos is opgegroeid) uit de gevangenis gehaald.
  • Het kersverse bruidspaar uit vlog 13 geniet van de wittebroodsweken. Ze zijn deze week gelukkig en glimlachend gespot tijdens een avondwandeling naar de kerk.

Kijk hier de allernieuwste vlog: Hai Haiti goes HIGH!

This entry was posted in Blog.

3 comments on “[UPDATE] Iets nieuws onder de zon

  1. Patrick konings schreef:

    Prachtige Vlog!

    Like

Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: