search instagram arrow-down

Voer je e-mailadres in om Rik & Charlie te volgen. Je krijgt een mailtje als wij een nieuw bericht of filmpje plaatsen.

Al helemaal bij?

Volg ons op Instagram

Op dit moment ziet New York er heel anders uit... Gelukkig hebben we de beelden (uit 2018) nog! #vlog #linkinbio #travel #newyork
Throwback Sunday! De nieuwe NY video is af. Gratis, gratis, gratis, eten, eten, eten, dat is wat de klok slaat in video 54! #linkinbio #rikandcharlie #newyork #throwback
Sun’s out video out! Oude tijden herleven met een nieuwe video! #linkinbio #rikandcharlie #ny
Hello FRIEND, Better Days, the non-profit organization I work with on Lesvos, has started a new fundraising campaign to support the most vulnerable children of Moria refugee camp. If you are following international ​news​, you are probably aware of the recent tragic sequence of events that has targeted both the refugee community and humanitarian workers. Our team categorically condemns the outbreak of violence currently happening on Lesvos and will continue to call for humanity. In the past two months, we have supported over 1000 unaccompanied and separated children (UASC) on Lesvos by providing emergency aid packs, supporting access to safe shelter and basic medical service, and providing legal support for their family reunification claims. Most of these children have lost or been separated from their relatives and are dangerously exposed to human trafficking, drug abuse, violent attacks, and sexual abuse. We believe that by providing them with safe spaces, education, psychosocial and resilience support, and love, we are returning a sense of normalcy into their lives that will assist them in becoming empowered children able to integrate into their host communities. Today, we call on our friends and supporters over the years to stand by our side as we support this most vulnerable population. Your generosity enables us to continue our work in Greece, and together we can help change the course of the future for these children. Please read about our program and the emergency situation on Lesvos here: https://www.globalgiving.org/projects/emergency-support-refugee-minors-lesvos/​. For further information about the project and other ways to contribute to our work, please do not hesitate to contact me. Thankfully, the Global Giving platform will double all single donations received by Better Days on the ​18th of March and any ​monthly recurring contributions​. Every small donation helps us get closer to our goal, and every donation can be big if we all work together! Our work wouldn’t be possible without your support! The Better Days team thanks you. Together we will continue to make this world a better place.

Like ons op Facebook

Hier vind je ons ook:

Follow Rik & Charlie on WordPress.com

Podcasts zijn hot. Dus kunnen Rik & Charlie natuurlijk niet achterblijven. In ‘On the record’ geen flitsende montages, maar eerlijke gesprekken over het echte leven. In deze eerst podcast praten we over het huwelijk en over hoe lastig dat kan zijn. Klik op play en luister.

In deze podcast praten over de documentaire die we eerder maakten over het huwelijk (met Marnix Haak). Die kun je hier terugkijken:

Wij zijn benieuwd: willen jullie meer of minder podcasts van Rik & Charlie?

This entry was posted in Podcast.

11 comments on “[PODCAST 1] Huwelijksgezwets

 1. maritsmemories schreef:

  Heel mooi dat jullie dit allemaal delen! Graag meer van dit 🙂

  Like

  1. rikandcharlie schreef:

   Thanks Marit! Gaan we zeker doen!

   Liked by 1 persoon

 2. Mijke schreef:

  Echt heel erg gaaf deze podcast! Ik vind jullie eerlijke gedachtespinsels heel verfrissend! Als ik jullie zo hoor lijkt het alsof jullie het ‘open en eerlijk naar elkaar’ zijn best goed onder de knie hebben, maar misschien zit ik daar wel helemaal naast. Als jullie nog op zoek zijn naar onderwerpen van nieuwe liefdes-podcast zijn hier misschien een paar dingen die ik wel interessant zou vinden!
  Wat verwacht je van de ander in je relatie/huwelijk?
  Hoe bespreek je dingen die je niet chill vind in je relatie?
  Ik vind het vooral al heel tof om relatie dingen open te bespreken omdat het soms lijkt alsof ik/wij de enige zijn die worstelen met dingen.
  Anyway. Lang verhaal, ik hoop dat jullie hiermee doorgaan!

  Like

  1. rikandcharlie schreef:

   Hoi Mijke,
   Dat open en eerlijk zijn hebben we ook echt wel moeten leren. Goeie input, we vonden het maken van de podcast ook een interessante impact hebben op onze onderlinge gesprekken. We gaan zeker kijken hoe we jouw vragen kunnen verwerken in een nieuwe podcast.

   Like

 3. Maartje schreef:

  Misschien geeft de Enneagram test wel wat inzicht over hoe jullie het doel van liefde etc. anders zien. De 2e type, de “gever,” bijvoorbeeld, doet graag dingen voor de ander, met een onderliggende verwachting dat zij dan ook wat terugkrijgen. Mensen die type 1 zijn, aan de andere kant, ondernemen actie omdat ze correctheid en goed doen in de wereld echt belangrijk vinden, zonder die onderliggende verwachting. Het zou interessant zijn om daar naar te kijken, om te zien wat voor impact het heeft op relaties.

  Like

  1. rikandcharlie schreef:

   Hey Maartje! Heel tof, dit soort persoonlijkheidstesten kenden we wel van werk en opleiding maar voor relatie is het natuurlijk ook heel logisch! Ik denk een mooie tool om te verdiepen.. thanks voor je toffe reactie!

   Like

 4. Sietske schreef:

  Ik vind het heel leuk dat jullie zo open en eerlijk vertellen over wat jullie strugles in jullie relatie zijn en hoe jullie over bepaalde dingen denken. Graag meer van dit!

  Liked by 1 persoon

  1. rikandcharlie schreef:

   Dankjewel, we gaan ons best doen!

   Like

 5. Rianne Evers schreef:

  Heel fijn dit! Meer is zeker welkom 😉

  Like

  1. Jan Willem schreef:

   Hoii! Heel erg leuk en goed deze podcast!!!

   PS: “dat heeft ons windeieren gelegd” is geen spreekwoord Rik;). Het is ‘dat heeft ons GEEN windeieren gelegd’

   Like

Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: