search instagram arrow-down

Voer je e-mailadres in om Rik & Charlie te volgen. Je krijgt een mailtje als wij een nieuw bericht of filmpje plaatsen.

Al helemaal bij?

Volg ons op Instagram

Op dit moment ziet New York er heel anders uit... Gelukkig hebben we de beelden (uit 2018) nog! #vlog #linkinbio #travel #newyork
Throwback Sunday! De nieuwe NY video is af. Gratis, gratis, gratis, eten, eten, eten, dat is wat de klok slaat in video 54! #linkinbio #rikandcharlie #newyork #throwback
Sun’s out video out! Oude tijden herleven met een nieuwe video! #linkinbio #rikandcharlie #ny
Hello FRIEND, Better Days, the non-profit organization I work with on Lesvos, has started a new fundraising campaign to support the most vulnerable children of Moria refugee camp. If you are following international ​news​, you are probably aware of the recent tragic sequence of events that has targeted both the refugee community and humanitarian workers. Our team categorically condemns the outbreak of violence currently happening on Lesvos and will continue to call for humanity. In the past two months, we have supported over 1000 unaccompanied and separated children (UASC) on Lesvos by providing emergency aid packs, supporting access to safe shelter and basic medical service, and providing legal support for their family reunification claims. Most of these children have lost or been separated from their relatives and are dangerously exposed to human trafficking, drug abuse, violent attacks, and sexual abuse. We believe that by providing them with safe spaces, education, psychosocial and resilience support, and love, we are returning a sense of normalcy into their lives that will assist them in becoming empowered children able to integrate into their host communities. Today, we call on our friends and supporters over the years to stand by our side as we support this most vulnerable population. Your generosity enables us to continue our work in Greece, and together we can help change the course of the future for these children. Please read about our program and the emergency situation on Lesvos here: https://www.globalgiving.org/projects/emergency-support-refugee-minors-lesvos/​. For further information about the project and other ways to contribute to our work, please do not hesitate to contact me. Thankfully, the Global Giving platform will double all single donations received by Better Days on the ​18th of March and any ​monthly recurring contributions​. Every small donation helps us get closer to our goal, and every donation can be big if we all work together! Our work wouldn’t be possible without your support! The Better Days team thanks you. Together we will continue to make this world a better place.

Like ons op Facebook

Hier vind je ons ook:

Follow Rik & Charlie on WordPress.com

Het is een beetje stilletjes op het gebied van vlogs, maar hoera: eindelijk hebben Rik & Charlie weer een nieuwe podcast opgenomen! Waar maken wij eigenlijk ruzie over? En hoe groot is de rol van Ben & Jerry’s in onze relatie? Je hoort het in deze nieuwe podcast! (LET OP: met aan het eind een hele grote verrassing…)

Podcasts zijn hot. Dus kunnen Rik & Charlie natuurlijk niet achterblijven.  In ‘On the record’ geen flitsende montages, maar eerlijke gesprekken over het echte leven. Eerdere podcasts gemist? Luister ze hier terug! Vragen? Stel ze hieronder of mail naar rikandcharlie@gmail.com. 

beeld Miss Jack

 

This entry was posted in Podcast.

6 comments on “[PODCAST] Over ruzie maken en ‘Ik hou van jou’ zeggen

 1. Martina schreef:

  Madrid

  Jaja…ik luister wel hoor;)
  Dikke hug;)

  Like

 2. Marieke van der Mooren schreef:

  Haha lav it. Jullie smak geluiden. Heel fijn om, in de richting van onze trouwdag, even hier naar te luisteren. Veel herkenning, dank voor jullie openheid. Enne ohja, Madrid.

  Like

 3. Marloes schreef:

  Ik luister zeker, ik heb ze allemaal al tot het einde geluisterd. Het is erg inspirerend en herkenbaar.
  Madrid natuurlijk 🙂

  Like

 4. Sietske schreef:

  Geen vlog over Opwekking deze keer?
  Ik zag Rik lopen 😉

  Like

 5. Sietske schreef:

  Hele interessante podcast. Vooral over ”ik hou van jou zeggen’ en knuffelen enzo. Enne, ik vind het juist wel prettig dat jullie gewoon praten zonder lijn. Anders gaat het zo ingestudeerd lijken. Juist omdat er geen lijn in zit is het heel echt en puur.
  Allemaal tot het einde geluisterd, dus: Madrid!

  Like

 6. Eline schreef:

  Leuk om ook Charlie wat meer aan het woord te horen, ik herken wel dat het stellen van interview-vragen makkelijker is dan het beantwoorden ervan 🙂
  Ohja, Madrid.

  Like

Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: